tiistai 25. helmikuuta 2014

Liitutaulutarra-askartelua

Liitutaulutarralla on askarreltu monessa blogissa, ja minäkin sitä tilasin jo ainakin vuosi sitten Teippitarhalta. Joihinkin pieniin juttuihin, kuten magneettipyykkipoikiin, olen tarraa käyttänyt, mutta mitään isompaa siitä ei ole tullut tehtyä.

Kun yläkerran aulan vanha ikkunanpoka kaipasi jotakin uutta koristusta, sain inspiksen leikellä liitutaulutarrasta ympyröitä, joista kokosin lasiin helminauhamaisen kuvion. Se toimikoon nyt ainakin hetken ikkunanpokan katseenvangitsijana.

Aulan sisustus on edelleen keräilyerä erinäisiä vanhoja huonekaluja ja esineitä, eikä sinne lähiaikoina ole tarkoitus mitään suurta hankkiakaan. Muutamia pieniä juttuja, kuten verhot ja valaisin, on kuitenkin suunnitelmissa.

Raksarojukasasta kiikutetut "tikkaat" meinasin jo kertaalleen heivata huushollista ulos, mutta totesin, että niistähän voisi tulla ihan hauska kukka/taimiteline. Niinpä, kevät on jo ihan nurkan takana! :)

lauantai 15. helmikuuta 2014

Piirustusharjoituksia

Viime päivinä meillä on tehty oikein urakalla piirustus- ja maalausharjoituksia. Taiteilutouhuissa isosisko viihtyy jo ihan mukavan tovin. Harjoitukset ovat tuottaneet myös tulosta - pääjalkaisten jalat ja kädet ovat kasvaneet ja aurinkokin on saanut jo säteet. Tässä kuvassa on ihan selvästi jo kevät!


Mukavaa viikonloppua! :)

torstai 13. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväherkkuja

Pienimmän neidin vedellessä tänään pitkiä päikkäreitä leivoimme isomman neidin kanssa huomista ystävänpäivää varten vähän herkkuja. Kokeiluun pääsi Kinuskikissan leivontakirjasta suklaamuffinssit, jotka kätkevät sisäänsä nougatyllärin. Pitkään kaapissa olleet Tanskasta ostetut paperivuoat pääsivät nyt myös käyttöön. Kauniitahan tällaiset paperivuoat ovat, mutta tällä kertaa niiden takia nämä herkut meinasivat kyllä mennä ihan kokonaan mönkään. Ohjeen mukainen paistoaika ei nimittäin riittänyt alkuunkaan, ja muffinssit meinasivat jäädä ihan raaoiksi. Lopulta onnistuin kuitenkin ottamaan pellin uunista pois suht oikeaan aikaan. Huomenna näitä herkkuja pääsee maistamaan ainakin yksi ihana ystäväni, mutta koska tein ihan varulta kaksinkertaisen annoksen, saattaa näitä jäädä pakastettavaksi myös myöhemmille vieraille. Ystävät hyvät, tervetuloa kahvittelemaan!

Hyvää huomista ystävänpäivää ihan jokaiselle! :)


sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ihmettelyä

Pikainen moikkaus tänne bloginkin puolelle. Facebook-sivuilla vierailleet ovat jo saaneetkin kuulla, että täällä ihmetellään nyt uutta pikkuista. Perheemme uusin tyttövallan vahvistaja syntyi viime viikon keskiviikkona. Vauva voi hyvin, isosisko on ylpeä uudesta roolistaan ja me vanhemmat totuttelemme nyt tähän uuteen arkeen. :)Blogi päivittynee nyt hetkisen hieman hitaanlaisesti, vaikka monta postausta on jo mielessä. Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille! :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...