Mikäpä on pakkasen vankina neljän seinän sisällä parempaa puuhaa kuin leipominen? Ajattelin olla kunnon martta ja leipoa vielä yhden kakun pakastimeen vieraiden varalle. Koska appelsiinit ovat tällä hetkellä niin ihania, päätin tehdä appelsiinikakun hyväksi havaitulla Pirkan ohjeella. Ei mennyt tällä kertaa ihan putkeen. Hätäisenä ihmisenä kumosin kakun liian aikaisin ja se halkesi. Eihän tuota voi vieraille tarjota. Pakko varmaan syödä itse. ;)
Ja on sitä jo syötykin. Kakku on nimittäin aika herkkua valkosuklaa-kermavaahdon kanssa. Eikös appelsiinikakun ole lisäksi pakko olla ihan terveellistäkin? Kakkuunhan tulee sentään kaksi C-vitamiinipitoista appelsiinia. Ja eikös porkkanakakku kuulu samaan sarjaan? Sitä olisi pakastimessa..
Viikonloppuja kaikille!