lauantai 8. lokakuuta 2016

Heippa teille...

... ja suuri kiitos Kotvasieni seuraamisesta! Nyt on blogini taival tullut tiensä päähän. Vajaa viisi vuotta sitten kirjoitin ensimmäisen postaukseni. Olin äitiyslomalla ja halusin tehdä näkyväksi lähinnä itselleni kaiken sen, mitä kotona ollessani tein. Postaustahti on vaihdellut kulloisenkin elämäntilanteen mukaan. Toisella äitiyslomallani kirjoittelin myöskin ahkerasti, mutta myönnettäköön, että sen jälkeen meidänkin perheessämme on eletty niitä kuuluisia ruuhkavuosia: päivätöitä,  päivähoitoa, kotitöitä ja harrastuksia.

Blogimaailma oli pitkään tärkeä osa arkeani, paikka purkaa ajatuksia, kertoa kuulumisia ja seurailla omia kiinnostuksenkohteitani muiden blogien kautta sekä vaihtaa niihin liittyviä ajatuksia muiden bloggaajien ja tietysti kaikkien oman blogini lukijoiden kanssa.

Viimeisen vuoden aikana olen tainnut tehdä jo jonkin sortin surutyötä blogini lopettamisen suhteen. Postaustahti on hidastunut jatkuvasti, eikä uusia aiheitakaan enää oikein tullut mieleen. Ehkä aika teki tehtävänsä, sillä elämä on nyt aika erilaista kuin blogini alkuaikoina.

Jos nyt aloittaisin uuden blogin, sen aiheet ehkä liittyisivät liikuntaan. Siellä siintää myös seuraava tavoite. Talvella kasvatan peruskuntoa ja kevään tullen suuntaan poluille! Kirjoittamisesta pidän edelleen, joten eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka palaisinkin uusien aiheiden kanssa. Kotvasille on kuitenkin nyt aika sanoa heipat ja teille lukijoille suuret kiitokset mukana olemisesta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...