lauantai 29. joulukuuta 2012

Vähäistä sisustusinnostusta ilmoilla

Eipä kauaksi joulusta päästy, kun kadonnut sisustusintoni taas näytti hienoisia elonmerkkejä. Eilen piti pyöritellä olohuoneessa hieman huonekaluja. Sohva siirtyi ikkunan alle ja makkarista tuunaamani lipasto vaihtoi paikkansa olohuoneeseen. Tuli taas tilaa. 

Kevään (!) merkki on myös se, että kaipaan vihreyttä - kukkia ja viherkasveja, ehkä jotakin turkoosia sisustukseenikin taas hetkeksi. Minun värini -postauksessa kirjoittelin vaaleista ja haaleista lempiväreistäni, mutta unohdin mainita turkoosin, joka on keväinen ikisuosikkini. Tuota turkoosia näkyykin olohuoneemme seinällä Piia Lehden Raidallista rakkautta -grafiikan vedoksessa, jonka saimme häälahjaksi. Muitakin samaisen taiteilijan töitä olen katsellut "sillä silmällä". Ehkä joskus jokin niistä löytää vielä tiensä meille.. 

Toivottavasti sisustusinnostukseni jatkuu. Monta projektia olisi toteutusta vailla. Katsotaan, kuinka käy! 

Mukavaa viikonloppua ja vuoden viimeisiä päiviä!


4 kommenttia:

 1. Pienillä jutuilla on joskus suuri vaikutus :) Meillä oltiin myös vähän samoissa puuhissa, vaihdettiin tosin vain kahden kattovalaisimen paikkaa keskenään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta - jo ruokapöydän tai sängyn kääntäminen voi tehdä ihmeitä, eikä vaadi suuria ponnistuksia (paitsi ehkä vähän lihasponnistuksia..) :)

   Poista
 2. Tosi kaunista ja keväistä jo teillä! Ihana tuo valaisin. :) Hyvää uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin tykkään valaisimesta - se on melko uusi hankinta :) Hyvää uutta vuotta sinullekin! :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...