perjantai 9. lokakuuta 2015

Mistä on pienet tytöt tehty?

Tänään vietetään Roosa nauha -päivää ja sunnuntaina kansainvälistä tyttöjen päivää. Molemmat päivät ansaitsevat oman huomionsa. Tällaisina päivinä voi olla onnellinen, että on syntynyt Suomeen. Täällä saavat kasvaa myös omat rakkaat tyttömme. Ihan kaikkialla maailmassa tyttönä eläminen ei olekaan ihan yhtä helppoa kuin täällä meillä. Siispä haluankin rohkaista ihan jokaista naista ja tyttöä olemaan ylpeä tyttöydestään, juuri sellaisena kuin sen itse haluaa tuoda esille.

Meillä on lähipiirissämme sekä ihastuttavia pieniä miehiä että varsin valloittavia pikkuneitejä. Viikko sitten maailmaan tupsahti yksi uutukainen kappale jälkimmäisiä, ja häntä pääsin ihastelemaan tänään. Päivän teemaan sopivasti ompelin viemisiksi Viljamin puodilta kankaiden yönä tilaamastani pingviinikankaasta haaremihousut. Kaava on piirretty vanhoista housuista. Resoreista tein sen verran pitkät, että niitä kääntämällä housujen käyttöikä on pitkä.Samaisesta kankaasta ompelin meidän pienemmälle neidillemme hihattoman tunikan. Tätä ei vielä ole sovitettu, mutta toivon, että koko osui nappiin. Tässäkin kaava on piirretty vanhan tunikan avulla. 

Isosisko puolestaan valitsi itselleen Viljamin puodin kangaspaketista pandakankaan. Siitäkin oli tunika ommeltava. Tässä kaavana sovelsin Ruska-mekon kaavaa siten, että jätin siitä hihat pois ja kavensin ja lyhensin hieman helmaa. Tuli oikein näppärä hihaton Ruska-tunika. On testattu jo käytännössäkin, mikä näkyy rinnuksen tahroista..

Ruska-tunikasta syntyykin sopiva aasinsilta syyslomaan. Se nimittäin alkoi nyt! Hyvää lomaa kaikille, jotka vietätte sellaista ja kaikille muille mukavaa viikonloppua! :)

Pari vuotta sitten kirjoittamani Ihanat tytöt -tekstin voit käydä lukemassa TÄSTÄ10 kommenttia:

 1. Sokerista, kanelista, inkivääristä ja kukkaista... Ihania kankaita ja kivoja vaatteita.

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöt haaremit ja kangas on ihana! Olet kyllä taitava!

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavat asut! Itsellä olis myös vino pino kankaita odottamassa tekijäänsä. Tahtoo vain tuo työ viedä aikaa myös illasta. Blogissani on arvonta, käy osallistumassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Työ vie välillä liikaa aikaa harrastuksilta! Pitääpä käydä osallistumassa arvontaan ja tutkimassa blogiasi! Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 4. Kauniita!
  Tuota pandakuosia en voinut itsekään vastustaa vaikka ei mitään ideaa mitä siitä tekisin.. Kyllä se ajatus aina jossakin vaiheessa kehittyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teen aina perinteisesti jonkun tunikan, jos ei muuta ajatusta ole. :) Nuo pandat on supersöpöjä minustakin!

   Poista
 5. Kivat pökät ja hyvä malli vaippapepuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on hyvä malli. En vielä nähnyt päällä.

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...