sunnuntai 22. helmikuuta 2015

1-vuotissynttärit

Pari viikkoa sitten juhlimme kuopuksemme ensimmäistä syntymäpäivää. Pikkuisesta vauvasta on kasvanut touhukas taapero. Vaikka vauvat kuinka ihania ovatkin, niin kylläpä olen onnellinen, että meillä on jo yksivuotias pikkuneiti, joka oppii päivittäin uusia taitoja ja keksii elämästä pieniä ja suuria ihmeellisiä asioita. Vauvavuoden vatsanväänteet, selittämättömät itkeskelyt ja erittäin katkonaiset yöt alkavat olla takana. Ensimmäiset askeleet 11 kuukauden iässä avasivat ihan uuden maailman. Siskon perässä on yritettävä pysyä. Nyt riittää tässä talossa vauhtia - ja vaarallisiakin tilanteita, sillä tämä taapero on aika vauhdikas tapaus!

Synttäreitä juhlittiin melko simppelisti. Oli iloinen sankari, tärkeitä vieraita, sopivasti tarjottavaa ja vähän koristeita. Olin kerännyt Pinterestiin taas kaikenlaisia huikeitakin kakkuideoita, mutta kuten aina minulle käy, lopulta kakun koristelu ei juurikaan ollut huikeiden suunnitelmieni mukainen. Maistuvaa siitä kyllä tuli, sillä Kinuskikissan mehevä suklaakakkupohja ei petä koskaan! Suolaisena tarjottavana oli ruisnappeja lohi-tuorejuustotäytteellä. Kaikki loput tarjottavat olivatkin suoraan kaupasta. Taas oli hyvä idea oikoa mutkia! 

Koska päivänsankari on syntynyt tammikuussa, olin alkujaan suunnitellut, että synttäreiden teema olisi jotenkin talvinen. Kävi kuitenkin niin, että kovin keväiseltä meillä näytti tulppaaneineen kaikkineen. Koristeiksi askartelin värikkäistä kuviopapereista pyörylöitä. En tiedä, millä nimellä tuollaisia kutsutaan. Tietääkö joku muu? Aiemmin olen tehnyt juhliin muun muassa pompomeja, mutta näistäkin tuli mielestäni aika kivoja! 


Päivänsankarilla riitti ihmeteltävää - kaikkiaan juhlat olivat onnistuneet!

Tänään muuten kävimme juhlimassa kummipoikamme ja hänen veljensä synttäreitä pulkkamäessä ilakoiden ja nuotiomakkaraa maistellen. Nämäkin synttärit olivat erikivat ja toimivat oivana talviloman aloituksena!  :)

Hauskaa talvilomaviikkoa kaikille, jotka lomaansa tällä viikolla viettävät!

9 kommenttia:

  1. Ihana kakku ja kovasti onnea 1v neidille :)

    VastaaPoista
  2. Suloiset synttärit söpöllä tytöllä<3

    VastaaPoista
  3. Ihana kakku! Kauniin keväinen tunnelma kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Talvista tosiaan piti alkujaan tulla, mutta kuinkas kävikään? ;)

      Poista
  4. Hei ihania nuo askartelemasi pyörylät! Miten ne tehdään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! :) Pinterestissä on monia ohjeita. Esimerkiksi tässä on yksi: https://www.pinterest.com/pin/535787686894263587/

      Poista
  5. Hei ihania noi askartelemasi pyörylät! Miten ne tehdään?

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...