tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kukkakuvia Instagramista

Kesä on nyt vienyt mukanaan niin, että blogia ei ole tullut päivitettyä koko kesäkuussa vielä kertaakaan! Instagramiin olen kuitenkin lisäillyt kuvia vähän ahkerampaan, ja sitäkin kautta pääsee siis seurailemaan touhujani. Instagramista minut löytää nimellä kotvasia_sanna. :) 

Kevään kiireiden takia puutarhan laittaminen jäi melko vähille. Totta puhuen en ole tainnut tänä keväänä istuttaa kuin yhden äidiltä tuomani kasvin. On kuitenkin ollut taas kiva seurailla, kuinka aiempina vuosina istuttamani kasvit ovat selviytyneet talvesta ja lähteneet kavuun. Kirsikkapuu on tällä hetkellä hyvässä kukassa ja toisessa omenapuussakin on ensimmäistä kertaa muutama kukka. Saa nähdä, saammeko vielä satoa! Alla on muutama kännykällä koottu kollaasi viime viikolla kukassa olleista pihan kasveista. Nämä siis ovat jo olleetkin Instagramissa esillä, joten sen puolen seuraajille kuvat ovat tuttuja. 


Pieni, kadoksissa ollut puutarhainnostus on taas nostamassa päätään, joten voi olla, että ryhdynkin vielä tänä kesänä istutushommiin. Yhdelle puulle olisi paikka ja pari kukkapenkkiä kaipaavat täydennystä. Myöskin yhtä penkkiä tekisi mieli vähän laajentaa. Ensin olisi kuitenkin luvassa terassikalusteiden käsittelyä ja ikkunanpesua. Näyttää taas aurinko paistelevan. Kesäkuun alku onkin ollut Suomen kesää parhaimmillaan, kun päiviin mahtuu lähes jokaista mahdollista sääilmiötä! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...