maanantai 6. heinäkuuta 2015

Sirkushousut

Moi! Tänään palasimme Itä-Suomen reissulta. Perjantaina ajelimme Joensuuhun, josta minä jatkoin lauantaina matkaa Lappeenrantaan viettämään ystävän ihanaa polttaripäivää. Päivän aikana pääsimme muun muassa brunssiristeilylle Saimaalle, ja illalla mökkeilimme samaisen järven rannalla. Sää suosi ja päivä oli hauska. Tuleva morsiankin taisi nauttia päivästään kovasti. Muutaman viikon päästä pääsemmekin monen vuoden tauon jälkeen kesähäihin! <3

Viime viikolla sain myös tartuttua pitkään ajatuksen tasolla olleeseen ompelukokeiluun. Jossakin talven Ottobre-lehdessä näin legginsit, joiden etu- ja takapuoli oli ommeltu erivärisistä kankaista. Halusin soveltaa ohjetta vielä niin, että toisen lahkeen etupuoli on raitaa, toisen yksiväristä ja toisinpäin. Raitakangasta oli kaapissa pieni palanen, ja sen kaveriksi valikoitui tumma meleerattu harmaa, sillä mustaa ei ollut riittävästi. Housut saivat nimekseen sirkushousut, sillä aika hauskoiltahan ne näyttävät! Yksivärisen tunikan kanssa nämä sirkushousut näyttäisivät varmasti parhaalta, mutta sovitushetkellä isomman neidin päällä sattui olemaan tämän hetken lempivaate, Frozen-tunika, eikä malli tietystikään kuvan ottamisen lisäksi venynyt enää paidan vaihtamiseen asti. Ei kai se niin justiinsa. Housujen idea kuvista kuitenkin välittyy.Parina seuraavana päivänä valmistelemmekin isomman neidin synttäreitä. Neljävuotiskemuihin taidamme saada jo mukavan määrän pientä juhlaväkeä. Viime vuonna kolmevuotiaan keijukaisen juhlat olivat kovin pinkit. Nyt taitavat muutkin värit päästä esille. Viime vuoden synttäripostauksen pääset lukemaan TÄSTÄ. :)

Oletteko muuten jo huomanneet, että Facebookissa on oma sivu Keski-Suomen sisustus- ja lifestyleblogeille? Sivun kautta pääset seuraamaan monia mahtavia keskisuomalaisia blogeja, joten kannattaa ehdottomasti käydä tykkäilemässä. Parhaillaan noilla FB-sivuilla on meneillään myös arvonta, jonka palkintona on Greencare-setti, joka varmasti tulisi tarpeeseen ainakin kaikille kotipuutarhureille!

3 kommenttia:

  1. Aivan ihanat, laitampas korvan taakse tämän idean! :)

    VastaaPoista
  2. Oi ihanat.�� Minuunkin on nyt iskenyt ompeluinto! On ehkä pakko kokeilla myös tällaisia jossain vaiheessa. -Suvi

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...