torstai 17. lokakuuta 2013

Helmihommia

Syysloman viettäminen 2-vuotiaan kanssa pelkästään kotioloissa vaatii hieman mielikuvitusta. Ainakin meidän neiti on sen verran touhukas, että joka päivälle olisi parasta keksiä jotakin ohjelmaa. Vietettyämme aamupäivän kotona neiti tuumasikin päivän olevan ihan turha. Kun kysyin syytä, vastaus oli: "No... sen takia, että koko päivä pelkkää palapeliä!" Tässä vaiheessa olimme tekemässä päivän ensimmäistä palapeliä! 

Siispä lähdimme hakemaan Tiimarista helmiä, ja iltapäivä kuluikin mukavasti helmihommissa. Aika näppärästi parivuotiaskin pystyy pujottelemaan helmiä nauhaan. Pientä avustusta homma toki vaatii, mutta olin yllättynyt, kuinka keskittyneesti erittäin lyhytpinnaisen äidin lapsi jaksoi puuhastella helmien parissa! 


Millaisia askartelutouhuja teillä tehdään lasten kanssa? 


8 kommenttia:

 1. Tulipa hieno :) Meillä kans tykätään helmihommista ja yllättävästi meidänkin kaksvee jaksaa niiden kanssa touhuta :) Hamahelmet on kans kivoja, mutta vielä menee ehkä helmien levittämisen puolelle, pienemmällä ainakin ;) Mukavaa loman loppua sinne! :) -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitä hamahelmiäkin pyörittelin Tiimarissa, mutta arvelin niiden olevan vielä vähän liian pieniä. Pitää kokeilla niitäkin jonkin ajan kuluttua! Kiitos lomatoivotuksista - nopsaan on loma hurahtanut, vaikka vain kotioloissa on oltu :) Mukavia ensilumen päiviä teillekin!

   Poista
 2. Ipana, kohta 3-vee, ei kyllä oikein jaksa keskittyä vielä minkäänlaiseen askarteluun, mutta piirtelystä tykkää ja meidän eka saavutus olikin, kun tehtiin yhdessä papalle synttärikortti, johon poika sai piirtää kuvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokihan näissä muksuissa on eroja sen suhteen, millaisiin asioihin jaksavat keskittyä. Tämä meidän neiti on tainnut saada pitkäjänteisyyden isiltä.. ;)

   Poista
 3. Oi miten hienoja! Laitanpa idean korvan taakse. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan muuten A osaiskin tehdä jo hienon helmikorun! :)

   Poista
 4. Hienoja koruja teitte. Kiitos muuten munakasrullan ohjeesta :) Tuli hyvä ja aika nopea iltapala!

  VastaaPoista
 5. Olepa hyvä vain - pitäispä itsekin taas vaihteeksi tehdä munakasrullaa! :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...