sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Hello Kitty ja muut metsän eläimet

Kun lapsen suusta kuuluu aamupäivän aikana kolmannen kerran "äiti, NYT me askarrellaan", ei kai auta muu kuin ryhtyä toimeen. Äidin ideapankki meinasi kyllä olla melkolailla tyhjä, mutta jotakin oli keksittävä. Jouluaskarteluihin sopivia tarvikkeita ei vielä kotoa löytynyt, joten mitään jouluista emme tällä hetkellä tehneet. Ikean eläinkuvioinen lahjapaperi pelasti tilanteen. Siitä leikkelimme (minä leikkasin) eläimiä, jotka sitten liimasimme yhteistyössä 2,5-vuotiaan kanssa vahvemmalle pahville ja lopuksi paperilla päällystettyjen WC-paperirullahylsyjen kylkeen. Metsän eläimien kanssa sulassa sovussa leikkii lisäksi yksi Hello Kitty, ainakin lapsen maailmassa nämä kaverukset sopivat ihan hyvin yhteen. :)Neidin mielestä näistä tuli "ihan hassuja". Askartelujen tulos taisi olla kuitenkin ihan hyvä, sillä nyt on eläinleikki parhaimmillaan!

Ei ole tainnut omppu kauksi puusta pudota. Kun askarteluttaa, on päästävä askartelemaan ja mieluiten ihan HETI!

Hauskaa, ja täällä Keski-Suomessa myös lumista, sunnuntaipäivää kaikille!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Tää oli tällainen pakko keksiä jotain -idea :)

   Poista
 2. Hauskoja juttuja olette askarrelleet. Onko Jyväskylässä jo lunta?

  Kyselee entinen Jyväskyläinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä Jkl:ssä on lunta. Tänään sitä satoi aamun niin, että nyt on maa valkoisena. Voi kunpa tämä olisi jo pysyvää! :)

   Poista
 3. Kivoilta näyttää :) Näitä voiskin joskus kokeilla. Useasti ei tarvii edes mitään erikoista askarrella, niin johan tulee pieni iloiseksi :) -Jenni

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...