sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kevättä kohti!

Huhhui, mikä viima ja vihmonta täällä Keski-Suomessa on tänään ollut. Ei ole tehnyt mieli nenäänsä ulkona näyttää. Ihan vielä ei siis ole shortsikeli, mutta on mukavaa, kun voi jo vähän fiilistellä kevättä ja kesää! :) 

Alkaa olla nimittäin taas aika haalia lasten vaatekaappeihin kevään ja kesän vaatteita. Isompi neiti kasvaa sellaista vauhtia, että suurin osa viime kesän vaatteista on auttamattomasti pieniä. Pienempi neiti saa, kuinka ollakaan, täydennystä kaappiin isosiskon vanhoista vaatteista. Vielä siskon vanhat kelpaavat ja ovat käyttökelpoisia, mutta kuinkakohan on muutaman vuoden päästä. Pikkusisko tosin kuroo myös kokoeroa kiinni sellaisella tahdilla, että välttämättä ei mene kauaa siihen, kun neideille voi ostaa lähes samankokoisia vaatteita! 

Kuin tilauksesta saimme maahantuojalta testiin muutamia mukavia kevään ja kesän vaatteita parilta vaatemerkiltä, jotka olivat minulle melkolailla uusia tuttavuuksia. Selkeiksi suosikeiksi nousivat ruotsalaisen Ebben vaatteet, jotka ovat mielestäni ihanan raikkaita perusvaatteita raitoineen ja murrettuine sävyineen. Ebben nimi tulee sanoista Extra Beautiful Basic Equipment. Ruotsissa Ebbe on saanut myös viime vuonna vuoden lastenvaatebrändi -tunnustuksen. 

Kuten minäkin, myös mallina toiminut isosisko pitää mekoista ja tunikoista yli kaiken. Vaatteen on kuitenkin oltava ehdottoman mukava päällä, muuten se saa jäädä vaatekaapin nurkkaan ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Siispä keltavalkoinen raitatunika käännettävine sinivalkoisine hihansuineen oli meille aika nappi valinta. Tässä vaatteessa minua viehättää myös erityisesti se, että materiaali on 100 % puuvillaa! Ebben vaatteita ovat myös murretun vaaleanpunaiset puuvillashortisit ja turkoosi T-paita.

Ebben jälleenmyyjiä Suomessa ovat esimerkiksi helsinkiläiset Punavuoren peikko, Pieni ihminen ja Little Copenhagen, tamperelainen Kuopus, salolainen Bobo, raumalainen Busstop ja kuopiolainen Niilo ilo. Myös esimerkiksi Pikkuotuksen, Lilla-Annan ja Oih.fi:n verkkokaupoissa on Ebben tuotteita myynnissä. Testivaatteita saimme myös Zippyltä, joka on maailman kymmenenneksi suurin lastenvaatteiden- ja tarvikkeiden konseptimerkki. Aikamoisen suuri merkki on siis kyseessä, mutta minulle se silti oli täysin uusi tuttavuus. Tämä ei oikeastaan ole ihme, sillä Suomessa Zippyn jälleenmyyntiverkostoa vasta luodaan. Hintavien laatumerkkien joukkoon Zippy on varmaankin monelle ihan tervetullut uutuus, sillä sitä markkinoidaan brändinä, jonka tuotteissa sekä hinta että laatu ovat kohdallaan. On pakko tunnustaa, että tätä merkkiä kohtaan minulla oli omat epäilykseni, mutta meille tullut farkkulegginsien, puuvillatunikan ja sinisen neuleen setti oli aika kiva. Myös lapsi tuntui pitävän niistä, sillä kaikki vaatteet ovat päässeet jo päivittäiseen käyttöön, mikä on suoranainen ihme, kun kyseessä on neiti, joka todella tietää, mitä haluaa pukea päälleen ja mitä ei.

Zippyn vaatteita voit tässä vaiheessa käydä tutkailemassa vaikkapa brändin omilla nettisivuilla. Kuinka monella teistä lukijoista muuten on kokemuksia näistä Zippyn tuotteista?* Vaatteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan. 


Hyvää tulevaa viikkoa teille ihan jokaiselle! Tulevalla viikolla meillä alkaakin taas työntäyteinen arki. Heitänpä siis vielä hetkeksi aivot narikkaan, otan teekupin kouraan ja köllähdän sohvanmutkaan. Heippa! :)

3 kommenttia:

 1. Ihana blogi sinulla! Kauniita kuvia ja juttuja.. ♥ Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa, että löysit tänne! Täytyy ehdottomasti tulla käymään vastavierailulla. :)

   Poista
 2. Ihana tuo Ebben kelta-valkoinen tunika!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...