sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Ruskamekko aikuiselle

Tänä viikonloppuna ompelin oman ruskamekkoni. Tämän aikuisten version kaavakaan ei pettänyt, sillä mekko oli helppo ommella ja malli on todella hyvä. Kangasta minulla oli sen verran naftisti, että helmaa lyhensin 10 cm, mutta omaan makuuni tämä lyhyempi taitaa olla parempi. Kaulukseen en ommellut kuminauhaa, jotta sitä on helpompi käyttää kaksinkerroin käännettynä. 

Mekosta on alla pari sovituskuvaa, mutta tämän nuhanenän naama oli kyllä pakko rajata kuvista pois. uskomattoman sitkeä flunssa on nimittäin vaivannut jo pari viikkoa. :/ Hus, pois flunssa nyt. Haluan lenkille!



Tytöille ompelin Ruskamekon lastenkaavalla omat mekkoset muutama viikko sitten. Jos et ole vielä nähnyt niitä, voit kurkata ne klikkaamalla TÄSTÄ. Tätä ennen ompelemani koemekon näet puolestaan klikkaamalla TÄSTÄ. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa! Toivottavasti saadaan jo keväistä lämpöä! :)



6 kommenttia:

  1. Voi ei, miten ihana tämäkin! Upea kangas!
    Yhä enemmän alan kaivata saumuria...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saumuri on kyllä ollut ehdottomasti paras hankintani pitkään aikaan. Niin ihanaa on ommella, kun saumat saa helposti siisteiksi! :)

      Poista
  2. Ai että kun on hieno <3 Tosi kaunis kangas, saako udella, mistä löytyi? Ja pikaista paranemista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kankaan ostin Kankaiden yönä mukavalla alella Majapuulta, josta tilasin myös Siskokset-kankaan, josta aiemmin ompelin tytöille tällaiset ruskamekot. :)

      Poista
  3. On kyllä ihana malli ja kangaskin on tosi ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä huippu kaava. Helppo ommella ja tosi hyvin istuva. Tykkään! :)

      Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...