maanantai 10. elokuuta 2015

Kuulumisia ja kirppislöytöjä!

Kylläpä taas päivät ovat kiiruhtaneet ja minä niiden mukana. Tyttöjen ensimmäinen hoitoviikko loman jälkeen meni mukavasti, ja minä orientoiduin työntekoon kotona tulevan lukuvuoden suunnitelmia tehden. Huomenna sitten pääsen jo tositoimiin ja arki alkaa ihan oikeasti. Siitä onkin jo hetki, kun meillä molemmat vanhemmat kävivät päivätöissä ja lapset joka arkipäivä hoidossa. Niin ja tarkalleen ottaen tällaista arkea kahden lapsen kanssahan meillä ei ole koskaan vielä eletty! Eilen leikin tehokasta emäntää ja kokkasin useamman päivän ruoat kerralla, että on sapuskaa pöydässä, kun neljä nälkäistä kurvaa iltapäivisin töistä ja hoidosta kotiin. Siinä vaiheessa ruokaa on parasta olla saatavilla nopeasti! :)

Pienemmällä on meneillään jonkin sortin eroahdistusvaihe, sillä hoitoon mennessä hän ripustautuu kaulaan, vaikka aiemmin on ollut kovin reipas hoitolainen. Oikeastaan tällainenkin vaihe oli ihan tervetullut, sillä tämä termiitti on mennyt päätä pahkaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Nyt näkyvissä on siis pientä ajatustoimintaa sen suhteen, että joskus voi vähän miettiä ennen kuin menee. Äidin syli on kuitenkin hyvä vaihtaa turvallisen ja tutun hoitajan syliin, joten ihan hyvillä mielin voi lapset jättää hoitoon, vaikka erotessa vähän itkettäisikin. Jotakin luottamuksesta ja tuttuudesta kertoo muuten varmasti myös se, että hoidossakin osataan näyttää tunteita ja saada ihan kunnon kirkukohtauksia. Niistä ei nyt kuitenkaan sen enempää, sillä ohimenevä vaihe on tämä orastava uulla alkavakin.

Viime viikolla ehdin käväistä nopeasti lähikirppiksellä ja tein muutaman tosi kivan löydön. Pyöreitä peilejä olen katsellut jo pidempään, mutta ihan juuri sopivaa ei ole tullut vastaan. Siispä olikin hauskaa, että kirppisreissulla vastaan tuli vanha valkoinen kampauspöydän peili! En tiedä, kehittelisinkö tuohon jonkinlaisen ripustuköyden tai vyön, joita esimerkiksi Annon pyöreissä peileissä on, vai antaisinko tämän olla tällaisena pöytämallina. Ehkä peilin voisi kiinnittää seinään myös jotenkin näkymättömästi.. Mitäpä tuumaatte?

Riihimäen purkki on saman kierroksen saalis. Lisäksi löysin messinkisen jalkalampun, josta en vielä tähän hätään saanut kuvaa. Sillä olisi tarvetta niin monessa huoneessa, että lopullinen sijoituspaikka on vielä auki. Instagramissa lampusta taisin kuitenkin yhden kuvan vilauttaa, joten siellä voit käydä kurkkaamassa, millainen yksilö on kyseessä!Mukavaa uutta viikkoa! 

2 kommenttia:

  1. Lasitölkit on kauniita, meillä on kans niitä usein kukkamaljakkoina ja talvella niissä poltetaan kynttilöitä.

    VastaaPoista
  2. Ihania löytöjä. Täällä olen selannut joka päivä Toria ja etsinyt pyöreää keittiönpöytää ja kohta ehkä luovutan ja ostan kaupasta :) Tänään kävin pitkästä aikaa kirpparilla ja ei tullut löytöjä ei, sieltäkään! :) Tsemppiä teidän uudenlaiseen arkeen!!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...