torstai 29. maaliskuuta 2012

Rappioromatiikkaa

Silloin kun ei ole ollut aikaa panostaa kodin siivoamiseen, näkee joskus rumuudessa erityistä kauneutta. Ainakin tämä pätee lakastuneisiin kukkasiin, jotka ovat nähneet hehkeimmät päivänsä jo aikaa sitten. Näitä tulppaaneja ja narsisseja voisi kai kutsua rappioromanttisiksi? Jos on kevättä rinnassa ihmisillä, niin on muuten kissoillakin. Taavi-herra kulkee pitkin huushollia kurnauttelemassa ja saa säännöllisin väliajoin hepulikohtauksia. Linssiluteeksikin tätä kattia voisi kutsua - missä kamera, siellä Taavi! 

Viime päivinä työt ja opinnot ovat pitäneet sen verran kiireisinä, että muut askareet ovat jääneet vähän paitsioon. Onneksi viikonloppuna on tulossa vieraita, niin on ainakin vähän siivottava - ehkä heitän myös nämä ihanat rupsahtaneet kukkaset pois ja hankin tilalle tuoreita?

Blogini on muuten saanut muutamia uusia lukijoita. Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi! :) Blogissani on muutenkin vierailtu ilahduttavan tiuhaan, ja erityisen mukavaa olisi, jos te blogiani edes satunnaisesti seuraavat liittyisitte myös lukijoiksi! 

Rappioromanttisin torstaiterveisin 

Sanna5 kommenttia:

 1. Ihania kukkia ja kissakin komeana :). Hyvää torstai päivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa loppuviikkoa sinullekin! Huomasinpas juuri, että kuvissa on jotain vikaa.. :/ hirmu epätarkkoina näkyvät, vaikkeivät ole sitä oikeasti.

   Poista
 2. Mun narsissit näyttää tällä hetkellä ihan samalta :D Pitänee hankkia kokonaan uudet. Mukavaa loppuviikkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa loppuviikkoa sinullekin! :)

   Poista
  2. Minunkin narsissit ovat jo nuupallaan ja ajattelin myös hakea uudet :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...