sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Arvonnan voittaja

Pussukka-arvonta on nyt suoritettu! Kiitos mukavista kommenteista! :) Random-nettiarvontakone arpoi voittajaksi viidennen kommentoijan. Onneksi olkoon *MARIKA*, ruusukuvioinen pussukkasetti lähtee sinulle pikimmiten. Lähetätkö vielä sähköpostia osoitteeseen kotvasiablog@gmail.com tai varmista FB:n inboxissa, että olet se Marika, joksi sinua luulen, niin sovitaan sitten pussukoiden toimituksesta.

Todennäköisesti tällaisia arpajaisia tulee jatkossakin, koska pussukoita ja muuta syntyy yli oman tarpeen ja on mukava aina välillä ilahduttaa jotakuta toista. Jos siis tuli harmi siitä, ettet nyt saanut pussukkaa, niin arpaonni voi suosia jatkossakin! :)

Tänään pyörähdin taas kirppiksellä ja sieltä tarttui mukaan pari huippulöytöä - ihanaa keltaista retrokangasta ja Noa Noan vaaleanpunainen nahkalaukku. Alla muutama kuva löydöistä ja yksi kuva meidän perheen pienestä auringosta!

Oikein mukavaa alkuviikkoa teille kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Siis ihanaa!! :) Kerrankin arpaonni suosi mua! Aivan mahtavaa saada Sannan tekemä pussukkasetti omaksi. Ovat kuule arvokkaita mulle ja arvostan suuresti käsitöitä ;) Ja niiiiiiin ovat myös mun tyyliin nuo mummulakuosit, joten pidän niistä kovasti! Kiitos paljon :)

    Ja neiti on todellakin itse aurinko ja aivan ylisöpö <3

    *MARIKA*

    VastaaPoista
  2. Ihania kippislöytöjä molemmat.. ja tosi söpö aurinkoinen :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...