tiistai 17. heinäkuuta 2012

Maustepurkit maljakoiksi

On näistä sadepäivistä vähän hyötyäkin - ehtii siivota kaappeja oikein urakalla! Minä ainakin olen viime päivinä raivannut kaappien perukoilta kaikenlaista tarpeetonta rojua roskikseen ja kirppikselle vietäväksi. Välillä kaappeja siivotessa löytää myös tavaroita, jotka ensin vaikuttavat täysin turhilta, mutta hetken miettimisen jälkeen saavatkin jatkoaikaa uuden käyttötarkoituksen myötä. 

Tänään uuden elämän saivat pienet lasisiset maustepurkit. Toimin nimittäin aikoinaan opintojeni ohessa erään maustefirman konsulenttina, joten meillä kaikenlaisia maustepurkkeja ja -pusseja on riittänyt  näihin päiviin asti. Välillä erilaiset mausteseokset ovatkin saaneet minussa aikaiseksi lähinnä oksennusreaktion, joten aika iso osa maustekaapissa olleista mausteista on päässyt vanhenemaan. Nytpä päätin siis päästä eroon noista vanhoista mausteista ja heittää mausteet purkkeineen päivineen roskiin. Tovin mietittyäni totesin kuitenkin, että purkeista tulee aika hauskoja pikkumaljakoita! Jäipä lisäksi yksi muisto maustetyttöajoistani! ;)

Kokeeksi nappasin piharuukuista pari krassia ja hyvältähän ne noissa purnukoissa näyttävät. Kukat ovat kin saaneet tänä kesänä tarpeeksi vettä - ainakin krassit kukoistavat melkoisen hienosti! Kaappeja ja laatikoita siivotessani mietin myös, kuka meillä sotkee.. Siivoan ja järjestelen kaappeja aika usein, mutta kamalan sekaisia ne ovat silti vähintäänkin viikon jälkeen siivousurakasta.. Kumma juttu. 

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea. Musta on kivaa tehdä kukkaasetelmia pieniin maljakoihin, niin että jokaisessa on vain yksi kukka. Toimii tosi hyvin noillakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään myös pienistä yhden kukan asetelmista. Ihania juhlapöydässä esimerkiksi :)

      Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...