maanantai 23. heinäkuuta 2012

Puhtaalta pöydältä tuikkukuppeja myyntiin!

Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä ehtineet huomata, että blogin ulkoasu on muuttunut. Innostus tähän kumpusi tulevasta arjen muutoksesta. Alkamassa on nimittäin viimeinen kotiviikko neidin kanssa kahden. Ensi viikon lomailee myös K, ja seuraavalla viikolla meidän perheessä alkaakin uusi arki, kun minäkin aloitan työt ja neiti menee perhepäivähoitoon. Hui kauhistus, alkaa vähän jo jänskättää!

Tuleva töiden aloittaminen on jostain syystä saanut minussa aikaan kauhean siivousvimman, joka ulottuu nyt blogiin saakka. Ulkoasu on nyt selkeämpi ja kuvat tulevat paremmin esille. Enää ei opetella olemaan kotona. Sen sijaan harjoitellaan uutta arkea, perheen ja työn välillä tasapainoilua. Käsityöt ja kaikenmoinen tuunaus ovat saaneet minusta kotieloni aikana melkoisen tiukan otteen, joten niitä yritän tehdä jatkossakin ja tännekin raportoida tekosistani. Jatkossa yritän panostaa myös entistä enemmän kuvien laatuun. Meillä mies harrastaa valokuvausta, joten kameralaitteet ovat siis kunnossa. Minuakin valokuvaus kiinnostaa kovasti, mutta olen ollut aika laiska opettelemaan uuden kameran käyttöä. Jatkossa siis yritän panostaa tähän puoleen enemmän.

Uudet lukijat haluan toivottaa lämpimästi tervetulleeksi lukemaan Kotvasia ja vanhojen toivon pysyvän matkassa mukana. Kiitos myös ihanista kommenteistanne, niitä on ilo lukea! Itse olen välillä laiska kommentoimaan toisten blogeja, vaikka seuraankin niitä tiiviisti. Pyydän nöyrimmin anteeksi ja yritän parantaa tapani, koska omaan blogiin on niin kiva saada kommentteja.

Olette ehkä huomanneet, että sivubannerissa oleva seuraamieni blogien lista muuttuu aina välillä. Tämä ei johdu siitä, että olisin lopettanut jonkun blogin lukemisen, vaan siitä, että ihania, kauniita ja inspiroivia blogeja on niin paljon. En halua pitää listassa kerralla kaikkia lukemiani blogeja, sillä silloin yksittäiset blogit erottuvat listasta huonosti. :)

Lopuksi vielä siihen siivousprojektiin. Kaapissa on nimittäin lojunut pari vuotta sitten häissämme käytössä olleita Puttipajan tuikkulyhtyjä, jotka ovat nyt MYYTÄVÄNÄ. Ajattelin viedä ne kirppikselle, mutta kokeilenpa nyt ensin täällä, jos jollakulla olisi tarvetta niille.

Siispä: 25 kpl Puttipajan tuikkukuppeja yht 30 e, ovh n. 3 e/kpl

Jos tiedossa on siis syyshäät tai jotkut muut juhlat, niin nyt lähtisi halvalla kauniita kynttiläkuppeja. Laita viestiä jos innostut! :)

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...