sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Virkattu kukkaruukun suojus

Viikot hurahtavat nyt kyllä ihan mahdotonta vauhtia. Vaikka maanantaiaamuna tuleva viikko tuntuu nälkävuoden mittaiselta, niin hupsista vain, kohta onkin jo taas perjantai. Ikävä kyllä myös viikonloppu kuluu ihan yhtä nopeasti..

Niinpä. Taas on sunnuntai. Olen aina inhonnut sunnuntaipäiviä ja etenkin -iltoja. Vaikka tiedossa olisikin mukava viikko, sunnuntai-iltana on aina ihan masentava tunnelma. Arki alkaa taas. Työt, hoito, opinnot. Joka sunnuntaille pitäisi järjestää jotakin mukavaa tekemistä, lettukestit vaikka!

Tämän sunnuntain, kuten oikeastaan koko viikonlopun, vietimme ihan kotosalla. Pihalla riittäisi puuhattavaa, mutta tänään vesisade hieman rajoitti touhuja. Ajan kuluksi siis virkkasin kuteista ruukunsuojuksen uudelle kodinonnelle. Elättelen toivoa, että armas Taavi-kattimme ei käy nakertamaan tätä kodinonnea..


Mukavaa tulevaa viikkoa teille! :)

Sanna

3 kommenttia:

  1. Ihan totta tuo mitä kirjotit sunnuntai illoista, se tietty sunnuntai illan pysähtyneisyys joskus kyllä vetää mielen matalaksi. Mutta itellä yleensä jo maanantai aamuna se fiilis on poissa ja sitten taas on uusi viikko käynnissä :)

    Hienon ruukun suojan virkkasit! Kunpa olisikin aikaa niin kaivaisin kutimet esiin... Josko jotain helppoa ja nopeaa koittaisin saada puikoille.

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Sievä! Blogissani sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...