sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Onnellinen nainen

Minä saan kukkia joka päivä! Esikoinen on selvästi ymmärtänyt, kuinka ihanaa äidistä on saada kukkia, sillä joka päivä, joskus jopa monta kertaa päivässä, sisälle kiikutetaan pieniä epämääräisiä kukkakimppuja. Nämä nurmikolla leviävät apilat tai pihan perällä kukkivat niittyleinikit pitää tietenkin laittaa aina pieneen maljakkoon ja niitä kuuluu kehua suurieleisesti. Näitä pieniä kukkamaljakoita meillä sitten on yhdellä jos toisellakin pöydänkulmalla. :)

Ja kyllä, muutaman kerran on keskusteltu myös siitä, mitä kukkia saa poimia ja mitä ei. Ollapa siinä sitten kovin vihainen, kun lapsi haluaa ilahduttaa äitiään yhdellä harvoista pihan kukkapenkeissä kukkivista kukista..


Viime aikoina meillä on oltu aika aamuvirkkuja. Pikkusiskon mielestä päivä on parasta aloittaa jo viiden ja kuuden välillä. Ensimmäisten päiväunien aika onkin sitten jo kahdeksalta. Tänä aamuna sain harvinaisen rauhallisen aamuhetken, kun pienempi oli jo päikkäreillä ja isompi vielä nukkui yöuniaan. Tällaisina aurinkoisina kesäaamuina aikaisin herääminen ei haittaa yhtään! :)

Blogiin on löytänyt tiensä taas monta uutta lukijaa, ja se jos mikä on kiva juttu! Tervetuloa seuraamaan Kotvasia!

Ja hei, käykäähän osallistumassa ARVONTAAN!

4 kommenttia:

 1. Rauhalliset kahvihetket on aina plussaa arjen keskellä. Itselleni lasten loma-aika on suonut niitä jo useitakin kun lapset on nukkuneet todella myöhään aamuisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka vauvat ovatkin niin ihania, niin kyllä ihan pikkuisen odotan jo niitä aamuja, kun molemmat lapset nukkuvat ja talo on hiljainen. Itse olen aamuvirkku, joten sinänsä aikaisin herääminen ei tee tiukkaa. Mutta ne omat hetket olisivat aika tervetulleita.. :)

   Poista
 2. Nuo omat hetket, jolloin voi istahtaa pöydän äären ja juoda kupillisen vaikka kahvia, ovat kullanarvoisia äidille! Ja niin ovat aina yhtä ihastuttavia nuo lasten tuomat kukkakimput! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ei tarvitse edes pitkää omaa hetkeä, kun taas jaksaa arjen härdellissä! :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...