tiistai 24. kesäkuuta 2014

Suloisia lastenlaulujulisteita

"Aa, aa Allin lasta, Allin pää on taikinasta"... Ai eikö se mennytkään niin? No ei mennyt, vaan ihan toisin. Tämä oli kuitenkin pitkään ainoa versio, jonka tuosta kauniista lastenlaulusta muistin. Asiaan tuli muutos, kun netistä kivoja julisteita etsiskellessäni bongasin ihanan Pikkunorsun.

Pikkunorsu myy suloisia lastenlaulujulisteita ja -kortteja. Valikoimassa on Elefanttimarssia, Ihahaata, Nokipoikaa, Hämä-hämähäkkiä ja paljon muita tuttuakin tutumpia lastenlauluja. Pikkunorsun tarina lähti liikkeelle "Tuiki, tuiki tähtönen" -julisteesta, jonka musiikkia aktiivisesti koko elämänsä ajan harrastanut Outi teki pojalleen. Pian julisteisiin tiensä löysi moni muukin tuttu rallatus - Pikkunorsu oli syntynyt!Ja voi kuinka hauskoja julisteet ovatkaan! Laulut ovat tuttuja, eikä niiden sanoja yleensä tarvitse muistella (kyllä, minäkin muistan lähes kaikki tuota Allin lasta lukuunottamatta), mutta tutun lastenlaulun näkeminen julisteessa saa hyvälle mielelle. Ehkäpä näin lapsen kanssa tulee myös useammin rallateltua niitä samoja lauluja, joita itsellekin on lapsena laulettu, ja näin perinne siirtyy eteenpäin! Jos julisteet ovat hauskoja, ovat ne myös tyylikkäitä. Valkoiselle pohjalle painetuttujen mustien laulunsanojen typografia on tarkoin mietitty. Pikkunorsun julisteet sopivat hyvin niin lastenhuoneisiin kuin kodin muihinkin tiloihin.

Sain valita Pikkunorsun valikoimasta kaksi A4-julistetta ja voin kertoa, että valinnanvaikeushan siinä iski. Päätin kuitenkin valita "Aa, aa Allin lasta" -julisteen, sillä laulun OIKEA VERSIO on mielestäni kaunis. Tämä juliste päätyi lastenhuoneen seinälle. Toiseksi julisteeksi valitsin "Elefanttimarssin". Tämä juliste saanee paikkansa työhuoneen seinältä, sillä tässä tutussa elefanttilaulussa on mielestäni sanomaa aikuisillekin. Hauska on vielä hauskempaa kaverin kanssa! Ei kai hupaisaa matkaa kannata taivaltaa ihan yksin?Pikkunorsu myy myös personoitavia tuotteita. Miltäpä kuulostaisi  vaikka "Pikku-Veetin auto"-juliste tai vauvan syntymäpäivällä ja nimellä varustettu kastekortti? Siinäpä pari kivaa lahjaideaa! :)

Jos et ole vielä tutustunut Pikkunorsuun, käyhän kurkkaamassa PIKKUNORSUN NETTISIVUILLE! Alekoodilla "KOTVASIA" saat nyt 10 % alennuksen kaikista Pikkunorsun tuotteista. Alennus on voimassa viikon.

Jos hankit Pikkunorsun tuotteita tai sinulla jo on sellaisia, kannattaa niistä napsaista kuva ja lisätä se Instagramiin tagilla #Pikkunorsu. Instagramiin Pikkunorsu-kuvan julkaisseiden kesken arvotaan nimittäin kerran kuussa juliste. Pikkunorsu löytyy myös FACEBOOKISTA!

Piakkoin myös blogissa käynnistyy mukava Pikkunorsu-arvonta - pysyhän kuulolla!

*postaus toteutettu yhteistyössä Pikkunorsun kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...