lauantai 10. tammikuuta 2015

Uusia värejä!

Eilen ompelin ison kasan pipoja Vaajakosken Hippakauppaan, ja mukana oli myös pari uutta väriä sekä nappi- että rusettipipoon. Uusissa nappipipoissa etupuolen kankaan raidoissa on luonnonvalkoista ja meleerattua harmaata. Takapuoli taas on kokonaan meleerattua harmaata. Rusettipipoissa pohjana on sama meleerattu harmaa. Rusetti on puolestaan on joko luonnonvalko-harmaa tai harmaa-pinkki. 

Etenkin luonnonvalkoisen ja harmaan yhdistelmä miellyttää nyt omaa silmääni. Se on jotenkin kivan keväinen, ja puunappi sopii siihen erinomaisesti. Mitäpä luulette, olisiko pinkki-harmaalle nappipipolle menekkiä? Entäpä jollekin muulle pirteän värikkäälle yhdistelmälle? Jemmassa olisi esimerkiksi turkoosi-keltaista raitakangasta. Niin ja vaaleapohjaista rusettipipoa on myös luvassa. Siitä tulee kuvia tuonnempana. 

Kuvista näkee nyt muuten ehkä hieman aiempaa paremmin, miltä nappipipo näyttää päässä. Tällaisia mallikuvia niistä en ole saanut aiemmin juuri kuvattua, mutta tänään isosisko oli lahjottavissa. :)



Uudet kuosit ja kuvat päivittyvät pian myös verkkokauppaan.

Kivaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...