torstai 1. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 viimeinen

Vuoden 2014 viimeinen käsityö valmistui juuri ennen uuden vuoden juhlia, ja ehdin kuvailla sen vielä kotona ennen lähtöämme. Pitkään jemmassa olleesta Vallilan Tanhu-kankaasta ompelin nappityynyn tupaantulijaislahjaksi kauniiseen, vastavalmistuneeseen kotiin, jossa saimme vastaanottaa vuotta 2015. Näissäkin kinkereissä villein meno taisi olla lapsikatraalla, mutta sen seuraaminen kyllä käy ihan hyvästä viihteestä! :) 

Vuosien vaihtumisen ja lapsiluvun lisääntymisen huomaa myös siitä, että mammat aloittivat vuoden ensimmäisen päivän aamulenkillä. Hiljainen oli raitti hölkkäillä, mutta kyllä omaksi hyvinvoinnin vuodekseni ristimäni vuosi 2015 alkoi näin varsin hyvin!


Vuodelta 2015 toivon tasapainoista elämää, johon mahtuu unta, liikuntaa, terveellistä ruokaa, aikaa perheen ja ystävien kanssa sekä mukavia uusia haasteita! Vielä kerran, hyvää uutta vuotta ihan jokaiselle! :)


13 kommenttia:

 1. Ei huono vuoden alotus. Käy vähän jopa kateeksi. Itse olen väsynyt, nukkumaan tuli mentyä vasta neljän pintaan. Sai ajattelemaan, jospa ensivuoden ensimmäinen päivä olisikin erilainen. Tämä vuosi voisi olla hyvinvoinnin vuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo monen vuoden eka päivä on täälläkin mennyt hyvin väsyneissä merkeissä, mutta tämä oli kyllä oikein virkistävä poikkeus, josta saisi tulla tapa! ;)

   Poista
 2. Enpä ole tällaista kangasta nähnytkään. Onpa hauska. Oranssit napit ovat huippuveto. Hyväö uutta vuotta sinnekin. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykästyin tähän kankaaseen jo joitakin vuosia sitten, ja kerran bongasin sitä alesta ja tietty hankin palan ilman mitään käyttötarkoitusta. Tuli keittiöön verho ja nyt tämä tyyny. Napit ovat muuten itseasiassa puunapit ja ihan puunväriset, vaikka oransseilta näyttävätkin. :)

   Poista
 3. Kyllä kelpaa viedä tuollainen tyyny lahjaksi,hieno! Onnea uuteen vuoteen ♥

  VastaaPoista
 4. Tyyny on todella kaunis, pidän kuosista kovasti ja olen mettinyt sitä meillekkin johonkin, mutten vielä ole keksinyt että minne... Mukavaa tätä vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tosiaan samaa kuosia keittiön verho ja se on aika hauska. Jotenkin nuo tanhuajat ovat tosi sympaattisia. :)

   Poista
 5. Niin kaunista kaikki. <3 En osaa ommella mitään, mutta en lakkaa ihailemast kädentaitoja. Iloista uutta vuotta. <3

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis tyynyt ja hyvin olet nimennyt tämän vuoden, yhdyn siihen :) Onnellista uutta vuotta sinulle !

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...