sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Laukkuhaaste

Kerrankin saan aikaiseksi vastata haasteeseen. Tämän haasteen sain Valkoisen soihdun Viiviltä - Kiitos Viivi! Haasteen tarkoituksena on esitellä oman käsilaukkunsa sisältö, ja mielestäni ajatus on hauska, sillä laukun sisältö kertoo aika paljon kantajastaan. 


Vielä parin seuraavan viikon ajan kannan päivittäin mukana konjakinruskeaa keinonahkaista eiminkäänmerkkistä suurta laukkua. Laukku voisi todella olla tyylikkäämpikin, mutta tämä laukku toimii työlaukkuna hyvin, sillä tosinaan laukkuun pitää mahtua mappi, kasa A4-arkkeja tms.

Mitäkö muuta sitten kannan laukussani? Tällä kertaa laukussa oli melko vähän tavaraa: työavaimet, vaseliini, Make Up Storen peiteväri, vanha Suuri käsityö -lehti, kalenteripäiväkirja sekä penaali. Näiden lisäksi laukussani on yleensä myös lompakko, puhelin, koti/autonavaimet, suklaata sekä epämääräinen kasa roskia (jotka nyt sensuroin kuvista ihan tarkoituksellisesti).


Käsityölehti on lojunut laukunpohjalla jo ainakin pari kuukautta. Kiikutin sen lapsuudenkodistani ja tarkoituksenani on ollut ommella kuvassa näkyvä pehmonorsu. Lehti on jäänyt laukkuun ja projekti unohtunut. Ehkäpä näiden kuvien myötä saisin siirryttyä toteutusasteelle.

Kalenteri ja penaali taas ovat opelle aika tärkeät työvälineet. Saamme joka syksy kalenteripäiväkirjat, ja tapanani on ollut tuunata kalenterista enemmän omannnäköiseni. Tänä syksynä päällystin kalenterin Tanskasta hankkimallani paperilla ja liitutaulutarralla. Penaalin taas ompelin viime keväänä ihanasta pöllökankaasta.


Mitä sinun laukkusi pitää sisällään? 

Heitän haasteen eteenpäin Riikalle Mukavuusalueelle sekä kaimoilleni Kotisaareen ja Vanilijaan


Riikalta sain myös jo jokin aika sitten mukavan tunnustuksen - Kiitos! 
1 kommentti:

  1. Jee, kiva kun tartuit tähän haasteeseen:)! Aivan ihana penaali! Ja norsu, vähänkös söpönen (toivottavasti ehdit tekemään tuollaisen joskus)!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...