keskiviikko 13. elokuuta 2014

Less is more

Vähemmän on enemmän -ajattelun on viime aikoina tainnut omaksua yksi jos toinenkin perheemme naispuolisista asukkaista. Isosisko makasi eilen sohvalla kattoa katsellen ja pitkän mietiskelyn jälkeen tummasi :"Äiti, pitäsköhän toi katto myydä Torissa?"


Jep. Ylimääräisistä tavaroista luopuminen on tainnut olla äidinkin puheissa aika monta kertaa viime päivinä. Blogikirppiksellä myin paljon pientä sisustustavaraa, ja sen jälkeen olkkarista hävisi myös sohvapöytä. Olkkarin vieressä oleva huone toimii tällä hetkellä telkkarihuoneena, sillä keväällä siirsimme kokeeksi television pois olohuoneesta. Se on ollut niin hyvä ratkaisu, että televisiohuone taisi tulla meille pysyvästi. Väliaikaiskalusteet joutavat pian myyntiin, jotta tilalle voi hankkia jotakin pysyvämpää. Olen sisustajana aika laiska ja saamaton (ja tyhmäkin joskus). Pakko on siis myydä vanhaa pois, että saa jotakin aikaiseksi. Telkkaria ei ole kiva katsoa lattialla istuen. Paitsi lasten mielestä.


Olkkarikuvien myötä toivotan kivaa keskiviikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Mä olen niiiiin kade tosta valon määrästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kuvat on otettu aamulla, ja silloin meillä onkin paras valo olkkarissa. Iltapäivällä itseasiassa olkkari on vähän pimeö, kun aurinko paistaa korkealta ja ikkunoiden edessä on terassin lippa. Tänä kesänä sitä on kyllä kiitelty, sillä lippa myös estää suurimman paahteen ja näin huusholli ei lämpeä helteelläv ihan kamalasti.

   Poista
 2. Ihanalta näyttää teidän kotinne<3 Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi ja taidampa jäädä seuraamaan mitä täällä tapahtuu! Oikein mukavaa keskiviikkoa! :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...