maanantai 18. elokuuta 2014

Pilkkuja ja pitsiä

Tunnustan, että olen melko huono shoppailemaan vaatteita. Aika helposti löydän ylensä syyn olla ostamatta. Kangaskaupoilla sen sijaan hullaannun täysin, ja vaikka menenkin ostamaan jotain tiettyä, palaan kotiin kassi kankaita täynnä. Jyväskyläläinen Kestovaippakauppa on tässä suhteessa aika paha paikka. Ihania kuoseja on hyllyt täynnä. Erityisesti somia ja laadukkaita trikoita on paljon. 

Perjantaina kuitenkin kuljin kaupassa laput silmillä, sillä tarkoituksena oli ostaa ainoastaan yksiväristä harmaata trikoota sekä muutamaa eriväristä pilkkutrikoota. Ihania Jersey dots-pilkkukankaita löytyikin useassa eri värissä. Ja mitä näistä syntyy? No rusettipioja tietenkin. Blogikirppiksen jälkeen aika moni on kysellyt pipoja ja ompelenkin näitä tilauksesta. Jos siis haluat rusettipipon itsellesi tai jollekulle pikkuiselle, niin hihkaisehan kommenttikenttään, sähköpostiin tai Facebookiin. :)

Blogikirppiksellä joku esitti myös toiveen piposta, jossa olisi pitsinen rusetti. Löysin aika kivaa joustopitsiä, mutta rusettiin se on ehkä liian kapeaa. Sen sijaan pelkkä pitsinauha pipon alareunassa voisi olla aika kiva, vai mitä?


Leikki vieköön -kirjan arvontaan on tullut kivasti kommentteja. Muutama päivä on vielä aikaa osallistua, joten jos haluat kirjan itsellesi, niin käyhän kommentoimassa. Arvontapostaukseen pääset TÄSTÄ

Iloa uuteen viikkoon! 

2 kommenttia:

  1. Blogisi oli kiva löytö. Täältä löytyy paljon kivoja sisustusjuttuja, kauniita ompeluksia, ym. ihanaa :) Itse olen kyllä melko laiska vaateshoppailija. Helposti mietin miten voisin jonkin kivan vaatejutun itse tehdä :) Kauniita pallokankaita, tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tosi kiva, kun löysit blogiini - Tervetuloa!

      Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...